Μονάδες Αιμοκάθαρσης

Υπηρεσίες Αιμοκάθαρσης

Η «DOCTUM ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. – Κ.Τ. ΓΙΟΚΑΡΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε.» είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή προϊόντων απαραίτητων για την λειτουργία Μονάδων Τεχνητού Νεφρού για πάνω από 35 χρόνια. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις ανάγκες των ασθενών χρόνιας αιμοκάθαρσης και ευρεία γνώση στα σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης και προϊόντα των πιο αξιόπιστων κατασκευαστών στον κόσμο.

Στοχεύοντας στην συνεχή προσφορά ποιοτικών προϊόντων και ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών σε ασθενείς με νεφρολογικά προβλήματα, συμβάλλουμε στη θεραπεία, την ασφάλεια, τη φροντίδα και την ποιότητα, με το εξειδικευμένο επιστημονικό μας προσωπικό.

Επιπρόσθετα η DOCTUM έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην ίδρυση Μονάδων Χρόνιας Αιμοκάθαρσης σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς και σήμερα η εταιρεία μας έχει συνολικά πέντε (5) Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης που εξυπηρετούν συνολικά 600 ασθενείς.

Ειδικότερα μέσω θυγατρικών εταιρειών, τα τελευταία χρόνια δημιουργήσαμε ιδιωτικές Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε νεφροπαθείς.

“Δέσμευση μας να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους νεφροπαθείς ασθενείς
σε τέλεια σχεδιασμένες και εξοπλισμένες σύγχρονες μονάδες”

BIONEPHROS

Η BIONEPHROS Α.Ε. είναι μια σύγχρονη Μονάδα Αιμοκάθαρσης, η οποία βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Δήμο Μοσχάτου, στην οδό Θεσσαλονίκης 60, με 34 θέσεις αιμοκάθαρσης.

Η BIONEPHROS εξυπηρετεί νεφροπαθείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση και κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Αττικής (Πειραιάς, Νίκαια, Μοσχάτο, Φαλήρο, Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα κλπ.) ή ταξιδεύουν στην Ελλάδα και διαμένουν στις παραπάνω περιοχές.

Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών σε ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, η BIONEPHROS εγγυάται ποιοτικές επιστημονικές υπηρεσίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των σύγχρονων εγκαταστάσεων της, εξοπλισμένους με άριστα μηχανήματα, εφαρμόζοντας όλες τις παραλλαγές της θεραπείας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης 60, Μοσχάτο 18 345
Τηλέφωνα: +30 210 9480580, +30 210 9480490 
Φάξ: +30 210 9480584
Email: info@bionephros.gr

EURONEPHROS

Η EURONEPHROS Α.Ε. είναι η νέα μονάδα αιμοκάθαρσης που βρίσκεται στην κεντρική Αθήνα, στους Αμπελοκήπους, στην οδό Σεβαστούπολεως 15, με 45 θέσεις αιμοκάθαρσης.

Η EURONEPHROS στοχεύει σην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών υγείας σε νεφροπαθείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση και διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Αθήνας ή ταξιδεύουν στην Ελλάδα και διαμένουν στην περιοχή αυτή.

Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση και εφαρμόζοντας τα υψηλά πρότυπα του ομίλου, η EURONEPHROS εγγυάται επίσης ποιοτικές επιστημονικές υπηρεσίες στους εξαιρετικά σχεδιασμένους και εξοπλισμένους χώρους των σύγχρονων εγκαταστάσεών της.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Σεβαστούπολεως 15, Αμπελόκηποι 115 26, Αθήνα
Τηλέφωνα: +30 210 7485100, +30 210 7485101 
Φάξ: +30 210 7793427
Email: info@euronephros.gr